Pagina's

zaterdag 12 april 2014

Hoe nu verder

De hele week niets op de blog gezet. Waarom niet? Deze week heb ik mij niet lekker gevoeld, meer in bed gelegen dan eruit. Ik voel dat al het wachten, zenuwen, medicijnen etc een behoorlijke impact hebben op mijn dagelijkse (niet alleen mijn hoor) routine.
Meer morfine gebruiken of minder want we weten niet wat er nog gaat komen, andere medicijnen die weer andere bijwerkingen geven, blijven nemen of laten staan. Het is moeilijk hier een juiste beslissing in te nemen.

Het wachten is op Dr. Hanssens St. Elisabeth Tilburg. Eerst pijnbestrijding, dan behandeling. Wanneer heeft hij alle stukken om een duidelijk beeld te vormen. Voorlopig is alle chemo, bestraling etc. uitgesteld, kan dat nog of zijn we al te laat? Moeilijk, moeilijk, moeilijk. Wat wel duidelijk is is dat alles in Tilburg even een beetje serieuzer genomen wordt dan dat in een jaar tijd in Zeeland is gebeurd!

Gisterenavond, telefoontje uit Tilburg. Dr. Hanssens denkt iets aan het ruggenmerg gezien te hebben maar wil dat door een gespecialiseerd neuroloog/radioloog bevestigd hebben. Maandag ziet hij hem of haar waarna ze direct door gaan naar de afdeling pijnbestrijding om een plan te maken.

Vanmiddag had Rob de longarts in Vlissingen nog aan de telefoon gehad om te zien wanneer te starten met de chemo voor de longkanker. Volgens hem moest er sowieso 5 weken tussen de bestraling van het hoofd en bestraling van de longen zitten dus tegelijkertijd kon niet............

Dit voorgelegd aan dr. Hanssens, schijnt helemaal niet aan de orde te zijn. Wanneer mijn hoofd vandaag bestraald is, kunnen wat hem betreft morgen de longen aan de beurt zijn!!

Ik heb hem gevraagd om heel de behandeling in Tilburg te hebben, of in iedergeval onder supervisie van....... dat lijkt me ondertussen toch wel prettig!

Maandag horen we hopelijk meer en kan er hopelijk een plan gemaakt worden.

Wat een prachtig weer is het, krijg bijna de neiging een extra morfine pleistertje op te plakken en even naar mijn winkeltje te gaan!

Geen opmerkingen: