Pagina's

donderdag 2 juli 2015

Ben het zat!

Vannacht en bij het opstaan gewoon prut, ns sla poeders en pillen leek het alsof de pijn als een deken van me af gleed, heerlijk! En zo  is het nu nog. Heerlijk buiten op het bankje god wat is dat lekker! Laptopje op schoot, karaf water met citroen en munt, parasolletje, wat wil ge nog meer? Ja, geen kanker, maar verder is het goed te doen zo!

Sanne heeft toetsweek, dat betekent dat zij deze week elke dag voor 12 uur thuis is,  heerlijk met dit weer! En dan bijna grote vakantie! Gaan we dan eindelijk naar Parijs? Ja natuurlijk! Mits de uitslag van de pet scan goed is natuurlijk.

Vanavond nog even een terrasje gepakt.

donderdag 02-07-2015 - 03:00

Het is weer een vroegertje, en weer wakker door veel pijn, jeetje heb ik hier weer een abbonnemenrje op of zo? Wat een raar rommelig verhaal wordt dit zeg, nu al weer 2 uur aan tafel zitten slapen. Nee, de laatste 3 dagen gaat het niet zo goed net ne. Ik probeer hier zoveel mogelijk mijn mond over dicht te houden want aan al dat gezeur heeft niemand wat. Klote Ziekte! Maar snel weer alle pillen erin want het gaat weer helemaal mis.